Европейско Състезание По ММА и Граплинг на 03-ти Декември в Македония

На 3-ти декември в Македония ще се проведе 2016 ISFA EUROPE MMA AND GRAPPLING CHAMPIONSHIP.

Isfa Macedonia

ISFA Europe championship e отворен турнир по ММА и граплинг, както и квалификация за бъдещи професионални ММА гала вечери. Основната цел на ISFA е да се намерят талантливи бойци за предстоящи турнири, в които начинаещи бойци ще натрупат опит за да минат на следващото ниво в професионалния спорт. Денят е Събота, 3-ти Декември в Битоля, Македония – зала Младост. Не е нужно да живеете в Европа или да сте част от клуб за да се запишете за участие. Всички бойци са добре дошли да покажат своите умения и да се борят за място на подиума. Цялото събиние ще се проведе за един ден – Събота. Всички състезатели трябва да са се записали и минали кантара до 11:00ч. Таксата за участие  е 30€, а за зрителите 5€.

За заявяване на участие посетете Facebook Страницата на събитието.

Графикът на турнира е както следва: Кантарът започва от 10:00ч. до 11:00ч., 11:15ч. разяснаване на правилника за участниците и треньорите. Аматьорският ММА и граплинг ще се от 12:00ч. до 18:00ч. Полу-професионалните срещи ще се проведат от 19:30ч., а от 20:30ч. започва професионалната гала вечер ISFA 3 Macedonia. Повече за професионалното събитие може да прочетете ТУК.

Правилата за турнира са както следва: 3 дивизии – юнуши до 18 години, начинаещи над 18 години и напреднали над 18 години. Категориите ще са -57кг., – 61кг., -66кг., -70кг., -77кг., 84кг., 93кг. и тежка категория. В дивизията за начинаещите не е позволено да участват бойци играли на професионална среща със статистика в Sherdog.com. Начинаещите ще изиграят 2 рунда по 3 минути, а напредналите 2 рунда по 5 минути, като при равентво ще се играе и трети рунд. Колена и лакти в главата не са позволени, както и удари в главата на земя. Усукващите ключове на краката също са забранени. Юнушите и начинаещите трябва да играят с протектори на краката, като за юнушите са задължителни и каски, който трява да бъдат одобрени от ISFA. Ако даден участник няма протектори, те ще бъдат осигурени от ISFA. Всеки боен трябва да предостави собствени протектори за уста и слабини.

ISFA NO GI GRAPPLING

Категории за юнуши и мъже: -65кг, -70кг, – 75кг, -80кг, -85кг, -90кг, -100кг, +100кг и абсолютна категория.
Шампионът на абсолютната категория ще получи и шампионски пояс на ISFA
При мъжете ще има дивизия за начинаещи  и напреднали
Категории при мъже старша възраст(над 40 години): -85кг. и +85кг – напреднали
При жените категориите са -6окг. и над 60кг.

Повече информация относно правилата по граплинги можете да намерите на тук.

ПОПУЛЯРНИ ПРОДУКТИ