Плащане

Към момента начините на плащане към FighterStudio.com са по банков път или чрез наложен платеж – с куриерска фирма Еконт!
Всеки продукт, който разглеждате, е с посочена цена в лева за един брой. Всички продукти са с включено ДДС.

Плащане по банков път:

За да платите по банков път:

  • Моля, свържете се с нас за да уточним сумата и да подготвим проформа фактура.
  • Превеждате дължимата сума в най-удобния за Вас банков клон с платежно нареждане. Ако имате интерент банкиране нареждате плащане на договорната сума чрез обслужващата Ви банка по Интернет.
  • Изпратете ни копие на банковото извлечение.
  • Ние ще проверим входящите си плащания и ще Ви потвърдим веднага след като получим сумата.Моля, заплатете всички банкови такси по трансфера!

Наложен Платеж с Куриерска Фирма Еконт:

Фирма ДЕО ММА ЕООД, законен собственик на  FighterStudio.com има договор с куриерска фирма Еконт(Споразумение CD90278) за изпращане на стоки с наложен платеж като пощенски паричен превод!

Наложеният платеж е най-простият и лесен метод за осъществяване на плащане към нас. Този метод преобладава като предпочитан избор за плащане от интернет потребителите. Основните му предимства са, че това което сте поръчали е на другия ден при вас и не изисква наличието на кредитна карта или банкова сметка.

При наложен платеж клиентите ни заплащат поръчката си на куриера, който ги посещава с доставката. Но да се има в предвид, че този метод създава ангажираност при приемането на поръчката.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички поръчки на стойност над 69лв. са с безплатна доставка, но само до желан офис на Еконт! За доставка до личен адрес таксата е между 6 и 10лв., но не повече!