Доставка

Всички ваши поръчки ще бъдат обработени и изпратени в рамките на 1-2 работни дни освен ако не е посочено нещо различно.

Разходи за доставка

Ние трябва да знаем вашият пълен адрес/офис на Еконт за доставка и телефон за връзка. Куриер доставя поръчания продукт/и на посочения от Вас адрес. Точната стойност на доставката е в зависимост от действащите тарифи на посочената от Вас куриерска фирма. Стойността на доставката зависи от общото тегло на избраните от Вас продукти и тяхната обща стойност. Използваме куриерските услуги на фирма Еконт. Ако желаете конкретна куриерска компания, различна от посочените две, трябва изрично да ни уведомите за това, за да спазим Вашето изискване.

Всички поръчки на 69лв. са с безпланта доставка, но само до офис на Еконт!

Международни поръчки

Ако живеете и работите в чужбина, не е проблем да доставим това което сте купили от нашата фирма до посочен от Вас адрес в по-голямата част на света. Моля имайте предвид, че ние НЕ носим отговорност за загубени, повредени или откраднати стоки по време на доставката. Понякога е възможно пратката да се загуби и ние нямаме възможност да я проследим освен ако не е изпратена с DHL, TNT, UPS, FedEx и други надеждни куриери.

Много често „загубените“ пратки са конфискувани от митниците. Ако не получите вашата пратка до 15 работни дни, изпратете запитване за пратката в местния клон на митницата.

За пратки в чужбина се приемат само предварителни плащания по банков път!